Fra jord til bord

Vi møder ind hver dag kl. 8.30 og ser hinanden i øjnene, inden vi går i gang med vores faste rutiner. Vi skal fodre dyrene – får, geder og gæs – og sørge for at de har det godt. Have og væksthus passes og efterses hver dag. Reparationer, maskinlære og alt det andet, der hører landbrug og gartneri til klares løbende.

Køkkenet passes – grovkøkken såvel som tilberedning af måltider, syltning, bagning, hygiejne mm.

Vi har udeliv og afvekslende opgaver med arbejde inde, i gartneriet, i haven og på marken ved dyrene.

På STU-SPIdS kan alle få mulighed for at lære at bruge relevante maskiner. Der er tungt fysisk arbejde forbundet med at være på et landbrug og i et gartneri. Og du føler dig godt brugt når dagen er omme.

Hvad arbejder vi med på linjen?

Redskabslære: Hvordan vi anvender de forskellige redskaber.
Vedligeholdelse: Hvordan vi vedligeholder forskellige maskiner.
Reparationer: Hvordan vi reparerer egne redskaber.
Dyr: Hvordan vi passer, fodrer og muger.
Samarbejde: Hvordan vi samarbejder bedst på linjen.
Sikkerhed: Hvordan vi arbejder sikkert og ordentligt i køkken, gartneri og landbrug