Mekaniker

Mekaniker
Mekaniker

Hvis du har lyst til at prøve, om mekanikerfaget er noget for dig, kan du få lov at rode med biler og lave lidt reparationer for at lære faget at kende. 

Formålet med undervisningen på mekaniker-linjen er at lære de grundlæggende færdigheder indenfor mekanikerfaget.

Undervisningen foregår på vores eget værksted, sammen med vores egen mekaniker og faglærer. Du kommer derfor til at indgå i et team, der udfører almindelige mekanikeropgaver.

Du modtager undervisning, der tager udgangspunkt i dit niveau. Du får lov at lære mekanikerfaget i dit tempo og lærerne har tid til at forklare dig tingene ordentligt, så du kan forstå dem. Så du vil få en meget grundig forberedelse til din videre uddannelse.

Det vigtigste er, at du har interesse for faget og kan lide duften af motorolie, og at rode med bilerne. Så kommer du med på holdet og får udviklet dine færdigheder.

Hvis du senere vil starte på grunduddannelsen til mekaniker, er du samtidig er nødt til at have nogle skolefag på ugeplanen. Kombinerer du mekanikerlinjen med vores boglige linje, kan du således sørge for, at du bliver helt klar til at starte ordinær uddannelse på mekanikerfaget.

Kontakt os

Heldagsskolen Lærkeskolen

Idégrundlag

Baggrunden for skolens oprettelse i 2000 var en erkendelse af at der igennem længere tid havde manglet et behandlingsorienteret skole og fritidstilbud til de børn som ikke kan rummes i folkeskolen eller dennes støtteforanstaltninger.

Læs mere

Seneste nyheder

20 nov 2015
Hej allesammen, nu har vi fået vores nye side online som i kan se her på siden. Dette har vi været meget spændte på, og er selvfølgelig super glade...