Boglig

Den boglige linje er for dig der gerne vil dygtiggøre dig i skolefagene dansk, matematik og engelsk. Den boglige linje kombineres i et vist omfang med alle øvrige linjer.

Hvis du ikke har afsluttet folkeskolens afgangsprøver vil du på Den boglige linje kunne forberede og gå til afgangsprøve i et eller flere af disse fag.

Afgangsprøverne forberedes i samarbejde med Heldagsskolen Lærkeskolen, der fører op til afgangsprøverne. Det kan være afgangsprøve til 9. Eller 10. klasse

Det er muligt at vælge den samlede pakke med dansk, engelsk og matematik, eller blot et enkelt fag i kombination med en af de andre praktiske linjer. For eksempel kan du godt vælge at forbedre din matematik og samtidig være fuld tid på mekanikerlinjen.

Kontakt os

Heldagsskolen Lærkeskolen

Idégrundlag

Baggrunden for skolens oprettelse i 2000 var en erkendelse af at der igennem længere tid havde manglet et behandlingsorienteret skole og fritidstilbud til de børn som ikke kan rummes i folkeskolen eller dennes støtteforanstaltninger.

Læs mere

Seneste nyheder

20 nov 2015
Hej allesammen, nu har vi fået vores nye side online som i kan se her på siden. Dette har vi været meget spændte på, og er selvfølgelig super glade...